Paleis Het Loo begint bij een bezoek aan de website

Paleis Het Loo begint bij een bezoek aan de website

Paleis Het Loo ligt in het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn. Het paleis is ruim 300 jaar oud. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. De ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de tuinen met fonteinen en bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. 

Paleis Het Loo in beeld voor alle bezoekers

Om alle bezoekers een beeld en juiste informatie over Paleis Het Loo te geven, is de site opgezet in drie talen en daardoor ook geschikt voor buitenlandse toeristen. Max realiseerde de website en de mobiele website met prachtig beeldmateriaal. In de header wordt alvast een voorproefje gegeven van de prachtige ligging en inrichting van het Paleis. Door het WordPress platform is de inhoud door Het Loo zelf te beheren.

  • Meten is weten

    Als nationaal museum is het belangrijk om aantrekkelijk te worden en te blijven voor bezoekers. Bezoekers moeten na een dagje Paleis een koninklijke ervaring rijker zijn.

    Om die ervaring zo goed mogelijk te maken, moet die beleving ook op de website perfect zijn. Om die gebruikerservaring op www.paleishetloo.nl te optimaliseren, hebben wij de website volledig meetbaar gemaakt via Google Tag Manager. Hierdoor kunnen we precies zien waar de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd kan worden.

  • Mobiel thema

    Voor bezoekers die via hun mobiel Paleis Het Loo bezoeken is een mobiel thema ontwikkeld. Deze staat naast het oorspronkelijke thema en vergt qua beheer geen extra werk. Wel levert deze een optimale gebruikservaring op doordat headlines overzichtelijk zijn en de inhoud beter is afgestemd op de grootte van een mobiel scherm.

Ook een nieuwe WordPress website met een sterk design?

Wouter vertelt je graag meer hoe wij je kunnen voorzien van een website die bij je wensen past. Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wouter
Webdesigner & Interaction Designer