DearBytes: voor een vrij en veilig internet

DearBytes is één van de leidende IT security specialisten van Nederland en de McAfee partner. Het internet en het world wide web behoren tot de belangrijkste innovaties van de moderne tijd. Wereldwijd brengt internet mensen met elkaar in verbinding. Met alle positieve, maar ook negatieve gevolgen van dien. Voorop staat dat de vrijheden en mogelijkheden van het internet optimaal behouden blijven. De passie en drijfveer van DearBytes is om hun klanten te helpen om de controle over hun dierbare informatie te houden of te krijgen. Het bedrijf gelooft in een vrij én veilig internet en wil de negatieve aspecten verhelpen en uitbannen. 

DearBytes is de autoriteit op het gebied van IT Security en de website moet dit ondersteunen en uitdragen.

- Clint van der Wal, Marketing DearBytes

DearBytes: informeren, alarmeren, oplossen

DearBytes levert diensten op het gebied van veiligheid van netwerken, e-mail en andere IT software. Om duidelijk te maken waar dit bedrijf voor staat en welke diensten en producten er zijn, krijgen deze alle aandacht in het menu. Op de homepage wordt de actieve houding van DearBytes door het blog weergegeven en is er ruimte voor veiligheidsalerts. Daarnaast biedt het bedrijf webinars en workshops aan om bedrijven te informeren over de dreigingen die er zijn en hoe men zich daar tegen kan weren. 

 • DearBytes Relevante backlinks
  Relevante backlinks

  Door relevante blogs te schrijven, lukt het DeaBytes om waardevolle backlinks te verzamelen. Backlinks zijn belangrijk om de vindbaarheid van de website te verbeteren. Het bedrijf heeft backlinks van sites als rtlnieuws.nl, ftm.nl, emerce.nl, reddit.com, etc.

 • DearBytes Internationaal vindbaar
  Internationaal vindbaar

  Doordat DearBytes de belangrijkste blogs ook vertaalt naar het Engels, wordt de website ook internationaal gevonden in voornamelijk Engels sprekende landen. Ook wordt website gevonden door mensen vanuit Nederland die de browser op de Engelse taal ingesteld hebben.

 • DearBytes Forse concurentie
  Forse concurentie

  DearBytes is een van de weinige McAfee Intel Security partners in Nederland. Maar op het internet is het een ieder voor zich. Meerdere aanbieders willen op dezelfde diensten, producten en bedreigingen vindbaar zijn. Ondanks de enorme internationale concurrentie is DearBytes vindbaar in de zoekmachine.

DearBytes Optimalisatie verkeer en conversies

Optimalisatie verkeer en conversies

DearBytes is zeer actief in het genereren van relevante content. Op wekelijkse basis wordt er door de security experts een interessant blog geschreven. Daarnaast houdt DearBytes ons op de hoogte door nieuws te melden rondom product updates en te alarmeren bij dreigingen. Door de samenwerking van DearBytes en Max.nl is het organische verkeer met ruim 50% gestegen ten opzichte van de eerste maand van de nieuwe website.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het optimaliseren van de conversie. Want naast het informeren van de bezoeker is de website ook een middel om prospects te genereren. Het conversiepercentage is inmiddels met 18% gestegen bij bezoekers die via de zoekmachine op de website komen.

Ook aan de slag met Online Marketing?

Sta je op het punt om een nieuwe website te ontwikkelen? En wil je ook aan de slag met je online marketing strategie? We vertellen graag meer over onze werkwijze.

Bel naar 055-5270270 of stuur ons een bericht:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Melanie
Senior Online marketeer