WordPress

Het bouwen van websites doen wij met WordPress. Wij geloven in de kracht van dit Content Management Systeem en hebben ervaring opgebouwd met dit systeem om mooie, snelle en technisch uitstekende websites te realiseren.  Maar wat is WordPress en waarom geloven wij dat dit CMS de beste keuze is?

Het systeem is zo gemaakt dat iedereen eenvoudig overweg kan met WordPress.

- Wouter

Wat is WordPress?

WordPress is meer dan een contentmanagementsysteem. Het is een community op zich waar het delen van kennis en samenwerken aan nieuwe toepassingen centraal staat. WordPress is ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd. Daarom is het systeem zo gemaakt dat iedereen makkelijk overweg kan met WordPress: de backend is overzichtelijk en nieuwe berichten en pagina’s kunnen eenvoudig toegevoegd worden.

Daarnaast zijn WordPress websites Google-vriendelijk: het systeem is zo ontworpen dat het automatisch rekening houdt met de eisen van Google. Denk bijvoorbeeld aan de URL structuur en de opbouw van pagina’s. 

WordPress kan meer

WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om op eenvoudige wijze zijn of haar website te creëren en te onderhouden, van beginnend blogger, tot organisatie die meerdere soortgelijke websites wil hebben, door middel van WordPress Multisites.

Maar Max doet meer, door het gebruiken en ontwikkelen van plug-ins kan bijna elke website en webapplicatie met WordPress worden gerealiseerd. Denk aan de mogelijkheden van een portfolio, agenda, interactieve kaarten, fotoalbums, koppelingen met externe systemen (bijvoorbeeld CRM), nieuwsbrieven, .etc

Daarnaast onderzoeken en ontwikkelen we bij Max nieuwe toepassingen de WordPress community in ons MaxLab, samen met onze klanten.

max-icon-optimize

Marktleider

Wereldwijd maken meer dan 70 miljoen websites gebruik van WordPress. Zo'n groot deel in deze markt krijg je alleen voor elkaar als je echt iets goed doet.

max-iconen-28

Flexibel en krachtig

Voor ieder project kent WordPress een toepassing. Of het nu gaat om een blog, website, webshop of een multisite platform met 300 sites. De mogelijkheden zijn eindeloos.

design

Eenvoudig in gebruik

De WordPress beheeromgeving is intuïtief en maakt een website beheren en in het bijzonder content beheer prettig en snel.

iconenmax (1)-23

Modulair uitbreidbaar

WordPress is eenvoudig uit te breiden met de vele beschikbare standaard of maatwerk plug-ins. Daarnaast kunnen thema's eindeloos uitgebreid worden.

max-icon-seo

Perfect voor zoekmachines

Door de krachtige structuur van WordPress is het mogelijk om de site uitstekend vindbaar te maken. Uw inhoud scoort dus goed in Google.

iconenmax (1)-24

Uitstekende beveiliging

Met de juiste kennis en inrichting is WordPress zeer veilig. Max heeft meerdere malen WordPress toegepast in projecten met diverse internet beveiligingsdiensten.

Meer over WordPress?

Wouter vertelt je graag meer over WordPress en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wouter
Webdesigner & Interaction Designer