WordPress Website

Met WordPress kun je alles bouwen

WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om op relatief eenvoudige wijze een website te bouwen en te onderhouden. Ben je een bedrijf of juist een beginnend blogger? Een organisatie die meerdere soortgelijke websites wil bouwen? Of sites met ingewikkelde functionaliteit? Bij Internetbureau Max hebben wij altijd een oplossing voor jouw online vraagstukken.

Design icoon

Responsive Design

Internet wordt steeds mobieler en de mobiele doelgroep daarmee groter. Hoe goed is jouw mobiele website voorbereid op de zoektocht van een mobiele gebruiker naar informatie? Bij Internetbureau Max is je website altijd responsive gebouwd.

Functionaliteit icoon

Simplicity of maatwerk?

Heb je speciale wensen voor je website, dan maken wij dat op maat. Kun je met standaard functionaliteit uit de voeten? Dan kies je voor Simplicity.

Online marketing icoon
Maak je website compleet met Online Marketing!

WordPress websites zijn Google-vriendelijk. Het houdt namelijk rekening met eisen die zoekmachines stellen,bijvoorbeeld een goede url-structuur. Met onze Online Marketing methode richten we je website in op het krijgen van de juiste bezoekers en uiteindelijke leads voor je bedrijf.

Hosting icoon
Managed WordPress hosting

Max heeft meer dan 17 jaar ervaring met hosting. Met onze Managed WordPress hosting is jouw website snel, veilig en altijd up-to-date. Van iedere website wordt bij ons dagelijks een volledige back-up gemaakt, zodat de kans op gegevensverlies minimaal is. Serversoftware, WordPress- en plug-in updates zijn bij ons vanzelfsprekend.

Paleis Het Loo

In de achtertuin van ons bureau ligt één van ‘s Nederlands best bezochte musea, maar ook één van de best bewaarde schatten van onze stad; Paleis Het Loo. Een parel in het Apeldoornse landschap en een must voor elke Nederlander om eens te bezoeken.

WordPress Website?

Mathijs vertelt je graag meer over WordPress Websites en hoe wij je kunnen voorzien van een website dat bij je wensen past. Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mathijs
Designer & Developer