Website Internetbureau Max

WordPress Website

Met WordPress kun je alles bouwen

WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om op relatief eenvoudige wijze een website te bouwen en te onderhouden. Ben je een bedrijf of juist een beginnend blogger? Een organisatie die meerdere soortgelijke websites wil bouwen? Of sites met ingewikkelde functionaliteit? Bij Internetbureau Max hebben wij altijd een oplossing voor jouw online vraagstukken.

max-iconen-26

Responsive Design

Internet wordt steeds mobieler en de mobiele doelgroep daarmee groter. Hoe goed is jouw mobiele website voorbereid op de zoektocht van een mobiele gebruiker naar informatie? Bij Internetbureau Max is je website altijd responsive gebouwd.

iconenmax (1)-23

Simplicity of maatwerk?

Heb je speciale wensen voor je website, dan maken wij dat op maat. Kun je met standaard functionaliteit uit de voeten? Dan kies je voor Simplicity.

max-iconen-27

Maak je website compleet met Online Marketing!

WordPress websites zijn Google-vriendelijk. Het houdt namelijk rekening met eisen die zoekmachines stellen,bijvoorbeeld een goede url-structuur. Met onze Online Marketing methode richten we je website in op het krijgen van de juiste bezoekers en uiteindelijke leads voor je bedrijf.

max-icon-hosting

Managed WordPress hosting

Max heeft meer dan 17 jaar ervaring met hosting. Met onze Managed WordPress hosting is jouw website snel, veilig en altijd up-to-date. Van iedere website wordt bij ons dagelijks een volledige back-up gemaakt, zodat de kans op gegevensverlies minimaal is. Serversoftware, WordPress- en plug-in updates zijn bij ons vanzelfsprekend.

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo ligt in het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn. Het paleis is ruim 300 jaar oud. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek.

WordPress Website?

Mathijs vertelt je graag meer over WordPress Websites en hoe wij je kunnen voorzien van een website dat bij je wensen past. Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mathijs
Webdesigner & Webdeveloper