WordPress Multisite

Met WordPress Multisite beheer je meerdere sites vanuit één installatie

Zelf controle over al je websites met WordPress Multisite. Eenvoudig gebruikers, websites en content regelen in één beheeromgeving. Ideaal voor koepelorganisaties of organisaties met websites die sterk op elkaar lijken. Maak zoveel subsites als je wilt, deze krachtige installatie van WordPress heeft geen problemen met grote aantallen. Verschillen per site in bijvoorbeeld layout, gebruikers en plug-ins zijn op de subsite in te stellen.

Een multisite is al snel goedkoper dan een paar losse sites omdat alles in één installatie zit. Tot 5 sites worden bij Max gehost en geupdated voor hetzelfde bedrag.

Een multisite is uitermate geschikt als je meerdere websites wilt laten bouwen die qua ontwerp en techniek veel op elkaar lijken.

- Geertje Zwarts

Eén installatie, meerdere websites

WordPress Multisite is een speciale eigenschap van WordPress waarmee je een netwerk van meerdere websites op kunt zetten, met slechts één WordPress installatie. De websites delen gemeenschappelijke elementen zoals ontwerp, beheer en specifieke technische koppelingen en kunnen toch op een hun eigen manier gevuld en beheerd worden.

max-icon-structuur

Krachtig en flexibel icoon
Krachtig en flexibel

Maak zoveel subsites als je wilt, de krachtige Multisite installatie heeft geen problemen met grote aantallen. Verschillen per site in bijvoorbeeld layout, gebruikers en plugins zijn per de site in te stellen.

Structuur icoon
Centraal beheer

Alle subsites van een multisite zijn in één beheeromgeving ondergebracht. Met één klik zijn plugins voor het hele netwerk aan of uit te zetten en kunnen beheerders toegevoegd worden.

Hosting icoonBack-up & Hosting

In het Managed WordPress pakket worden tot 5 sites gehost. Ze zijn daardoor altijd snel, up to date en veilig. Wil je meer sites? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Kostenbesparend icoonKostenbesparend

Een multisite is al snel goedkoper dan een paar losse sites omdat alles in één installatie zit. Tot 5 sites worden bij Max.nl gehost en geüpdate voor hetzelfde bedrag.

Uitgangspunt voor de nieuwe websites was dat zowel een beginnende redacteur als een ervaren beheerder zijn creativiteit kwijt moet kunnen in het systeem.
Michiel Reijnen - Teamleider Communicatie PvdA
WordPress Multisite?

Geertje vertelt je graag meer over WordPress Multisites en hoe wij je kunnen voorzien van een website die bij je wensen past. Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geertje
Senior developer