Interactieve kaart

Informatie maak je relevant door locatie

Het internet wordt steeds mobieler en wie is er tegenwoordig niet in het bezit van een smartphone of tablet. Via de interne gps-ontvanger van een smartphone, tablet of van locatie-informatie vanuit het netwerk kan informatie aangeboden worden afgestemd op de locatie van de bezoeker.

Iedereen is overal en altijd online. De vraag naar locatiegebonden informatie wordt steeds groter.

- Wouter Dragt

Met onze geo-plugin kun je van WordPress een GeoCMS maken. Zo geef je je bezoeker inzicht in plaatsgebonden informatie die anders wordt gemist.

dienst-interactieve-content

Ouders vinden een basisschool voor hun kinderen via de interactieve kaart

Voor ouders uit Apeldoorn die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kinderen is er een handige interactieve kaart gemaakt. Hierin zijn 70 basisscholen  opgenomen met extra kenmerken waarmee bezoekers kunnen filteren op specifieke eisen en wensen. Daarnaast kunnen ouders hun adres invoeren waarmee loop- of fietsafstand in tijd en kilometers bepaald worden.

max-iconen-28

Eigen filters, navigatie en analyses

In de kaart kan worden gefilterd naar de wens van de gebruiker. Het overzicht op de kaart past zich dan direct aan. Het is ook mogelijk om specifieke analyses als de dekkingsgraad of reisafstanden toe te voegen aan de kaart.
max-iconen-26

Op basis van Google maps

Wij ontwikkelen de kaart uiteraard geheel in je eigen huisstijl. Hierbij maken we naar wens gebruik van Google Maps of OpenStreetMap, zodat je over meerderefunctionaliteiten beschikt.

max-iconen-29

Maak je eigen route!

Ook het plannen van routes is een mogelijkheid op een kaartapplicatie. Als je klaar bent kun je de route downloaden en/of printen.

max-iconen-27

Heatmaps

Eén van de manieren waarop data gevisualiseerd kan worden is door een “heatmap”. De gegevens worden samengesteld op basis van geografie waardoor er een grafische representatie ontstaat van de gegevens.
Voor koningsdag is naast het programma ook de drukte in de stad gepresenteerd op een interactieve kaart. Zo kunnen we aan crowd management doen.
Hans Peters - Secretaris Stichting Oranje Feesten Apeldoorn
Lijkt je een interactieve kaart interessant?

Rutger vertelt je graag meer over Interactieve kaarten en hoe wij je kunnen voorzien van een kaart die bij je wensen past. Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rutger
Developer & GEO