Wij maken graag de WordPress website die jij nodig hebt

En dat doen we samen met jou!

Websites maken is al sinds 1996 onze expertise. En dan vooral websites die zo relevant mogelijk zijn voor de bezoeker.Hiervoor werken we graag nauw samen met de beste kenner van die bezoeker, en dat ben jij!

max-icon-wordpress-2

Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken hebt naar de techniek en je kan focussen op de inhoud waar je klant naar op zoek is. Daarvoor gebruiken we vol overtuiging WordPress. De eenvoudige kracht van dit open-source platform blijft ons verwonderen.

Websites in verschillende smaken

Websites bestaan in verschillende soorten en maten. Bij Max hebben we dan ook voor elk wat wils.
Van een simpele of uitgebreide webshop tot interactieve webapplicatie. Van een Multisite platform met 400 sites tot een ruimtelijk inzicht gevende interactieve kaart.
Weten welke smaak het beste bij jou past? Maak eens een afspraak met een van onze adviseurs.

max-icon-website

WordPress Website

Een website met een goed design die ook nog goed scoort in Google. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een site voor starters tot maatwerkoplossingen.

Waarom wij WordPress gebruiken

max-icon-map

Interactieve kaart

Ontsluit informatie op een interactieve kaart! Wij maken van WordPress een GeoCMS. Een kaart geeft je bezoeker een enorm inzicht en overzicht bij plaatsgebonden informatie.

Zie de mogelijkheden van een kaart

max-icon-structuur

WordPress Multisite

Zelf controle over al je websites met WordPress Multisite. Eenvoudig gebruikers, websites en content regelen vanuit één beheeromgeving en ook nog kostenbesparend.

Volop mogelijkheden met Multisite
max-icon-goal

Online Marketing

Geef inhoud aan internet! Online Marketing vanuit content is dé manier om je website tot een online succes te maken. Wij helpen je met deskundig advies. Meer verkeer, conversie en resultaat

max-icon-webshop

WordPress Webshop

Webshops voeg je makkelijk toe aan je WordPress Website met WooCommerce. Of je nu webshop-functionaliteiten wil toevoegen aan je site, of een webshop wilt laten bouwen.

Krachtige webshop met Woocommerce

max-icon-hosting

Managed WordPress

Max heeft meer dan 17 jaar ervaring met hosting. Met onze managed WordPress hosting is jouw website snel, veilig en altijd up to date.

Veiligheid en goede prestatie voorop
Meer over onze diensten?

Mathijs vertelt je graag meer over wat wij doen en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mathijs
Designer & Developer