Online advertising

Wil je snel veel bezoekers op je website? Dan is online advertising een krachtig middel. En een belangrijk onderdeel als het gaat om stabiliteit in verkeer en conversie. Binnen online advertising bieden wij je  verschillende opties om je doelgroep te bereiken:

 • Zoekmachine adverteren (SEA)
 • Google Shopping
 • Google Display
 • Video Advertising
 • Nu.nl-app Advertising

Het daadwerkelijke adverteren gebeurt via Google Ads (voorheen AdWords), Bing Ads en het Nu.nl platform. Via deze SEA-tools is het mogelijk om aan verschillende knoppen te draaien, zodat jij je marketingbudget rendabel inzet, daar waar de doelgroep zich bevindt.

Adverteer je al online, maar ben je ontevreden over de resultaten of twijfel je of het maximale bereikt wordt? Neem ook dan contact met ons op. We bekijken graag waar we nog winst voor jouw bedrijf kunnen behalen.

Online advertising strategie

Wij kunnen ons werk pas echt goed doen als we je klanten kennen. Wanneer neemt de klant contact op? Zou je al eerder in het aankoopproces zichtbaar willen zijn? Welke unique selling points kenmerken je bedrijf en wat doen je concurrenten met zoekmachine adverteren of andere vormen van online advertising? Samen komen we dan ook tot een advertising strategie waarin het doel, de doelgroep(en), je producten of diensten en de branche helder zijn. Door concrete doelen te stellen en daarin keuzes te maken, bereik je succes. En op basis van dit succes kunnen we structureel verbeteren en uitbreiden.

Inrichten en optimaliseren

Is de online strategie helder? Dan gaan we aan de slag en richten we de campagnes in voor de betreffende kanalen. De juiste zoektermen, advertentieteksten, display- of video- advertenties, biedstrategie en bijbehorende instellingen worden aan elkaar gekoppeld in een campagne. Op structurele basis analyseren we de resultaten en sleutelen we aan de advertentiecampagnes om daarmee de gestelde doelen te realiseren en maximaliseren. Via een maandelijkse rapportage brengen we je op de hoogte van de details van de campagnes en bereikte doelen. En we geven we aan wat we die maand gaan ondernemen om de doelstellingen te bereiken of vergroten.

Online adverteren, precies wat je nodig hebt

 • Je bespaart tijd.
  Het kost je tijd en energie voordat je een programma zoals Google Ads goed kunt inzetten voor je bedrijf. Daarnaast vinden er continue veranderingen plaats.
 • Efficiënte inzet marketing budget.
  Als je niet precies weet wat je doet, maak je onnodig kosten. Wij zorgen ervoor dat het beschikbare budget maximaal wordt benut.
 • Jij bent up to date in jouw vakgebied? Digital marketing is de onze.
  Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen.
 • Inzicht via rapportages
  Want hoeveel levert online advertising je eigenlijk op? We maken het inzichtelijk via onze rapportages.
 • We zijn Google Partner.
  Precies wat je nodig hebt.
Ja, ik wil meer weten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij zien  voor je bedrijf? Of wil je weten of jij online advertising al optimaal benut?

Bel gerust met 055-5270270 of stuur me een bericht:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Melanie
Online marketing consultant

Adverteren in de zoekmachine?

We leggen de mogelijkheden graag aan je uit.

Maak direct een afspraak via het formulier of bel: 055 – 5270270.

Neem contact op