Online succes bereik je stap voor stap

Meer verkeer, meer conversie, meer resultaat!

De aanpak van Max is een bewezen methode om op basis van de inhoud van je website online succes te bereiken. Onze methode bevindt zich op het snijvlak van marketing en technologie. Bij Max zijn we ervan overtuigd dat je naar je site moet kijken als een uitgever. Een uitgever stemt met een vanuit de strategie gedragen concept de inhoud en de commerciële doelen goed op elkaar af. Zonder hierbij ooit de belangen van de lezer uit het oog te verliezen.

Geef inhoud aan internet door te denken als een uitgever!

- Max Dammers

Kaizen = stap voor stap verbeteren

Het geheim van langdurig online succes schuilt in het permanent verbeteren en inhoud geven aan je website. Je voert regie op dit proces door het gedrag van je bezoekers continu te analyseren en op basis hiervan de keuzes te maken hoe het beter kan. Bij Max voeren we dit proces uit volgens de kunst van Kaizen.

Kaizen betekent in het Japans “goede verandering” en is een belangrijk onderdeel van de Lean bedrijfsfilosofie. Kaizen stelt dat iedere verandering het beste stap voor stap bereikt kan worden.

Kaizen canvas

Download hier de hoge resolutie PDF.

Resultaatgericht

Omdat we bij Max resultaat willen bereiken, brengen we veranderingen tot stand door kleine stapjes te nemen richting je doel. Hierdoor verbeteren we ons werk continue. Met blijvend resultaat als gevolg.

Digital marketing

Vrijblijvend online marketing advies

Wij leggen je graag uit wat Online Marketing voor je website en het bereiken van je bedrijfsdoelen
kan betekenen. Dit doen wij met een quickscan:

Onderzoek icoon

Onderzoek naar zoektermen

Inzicht icoon

Inzicht in de online concurrentie

Website icoon

Analyse van de inhoud van de website

Structuur icoon

Verbeteringen in design en structuur

Ben je geïnteresseerd in onze Kaizen - methode? Of heb je interesse in een vrijblijvend advies over je website? Wij leggen je het graag uit.

Quickscan aanvragen

Door de samenwerking met Max is er binnen onze organisatie structurele focus op online marketing en het verbeteren daarvan.
Tom Harkema -

Remonstranten vinden dat geloof begint bij jou. Met de dingen die je meemaakt en de vragen die hierop volgen. Met de mensen die je ontmoet en de gesprekken die je hebt. Als geloof bij jou begint, dan is het ook van jou. Mag je er een eigen mening over hebben. Dingen ter discussie stellen. En zelfs de vrijheid nemen om niet alles te geloven.

Meer verkeer, meer resultaat?

Melanie vertelt je graag meer over hoe wij je website beter laten renderen. Hiervoor doen we graag een quickscan van je website.

Dus bel gerust met 055-5270270 of stuur ons een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Melanie
Online marketing consultant