Tim Uilen

Content Creator bij Internetbureau Max

Elke dag nieuwe verhalen vertellen, mensen ontmoeten en connecties creëren — werken als content creator is altijd interessant. Ook omdat de technieken die ik gebruik elke keer anders zijn; filmen, editen, fotograferen, interviewen en natuurlijk ook schrijven en redigeren. Met alle tools tot mijn beschikking ontwikkel ik content voor websites en campagnes.

Ik ben een soort vraagbaak geworden voor alles wat met politiek te maken heeft.

– Tim

Omdat ik als onderdeel van het team van Internetbureau Max veel werk voor Apeldoorn Direct, ben ik dagelijks bezig met het nieuws. Mijn interesse ligt hierin vooral op politiek vlak, zowel binnen- als buitenlands. Voor vrienden ben ik zelfs een soort vraagbaak geworden voor alles wat met politiek te maken heeft.

Zie je me op kantoor met m’n oordopjes in dan ben ik misschien een interview aan het editen, maar ik kan net zo goed naar rock of metal aan het luisteren zijn. Ik ben groot muziekfanaat en dan vooral bands waarvan alle leden ondertussen hoogbejaard zijn.

Contact met Tim

Heb je vragen of wil je iets met me delen neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tim
Content Creator