Max Dammers

Oprichter & strateeg

Succes met internet behaal je door te denken als een uitgever. Een uitspraak die je mij vaak hoort herhalen en zelf in de praktijk breng in mijn projecten. Vanuit mijn rol als strateeg verbind ik mensen, business en technologie. Zowel bij het maken van de eerste plannen, als bij het regelmatig bijsturen. Dit doe ik op basis van wat we leren van de cijfers van je website of app.

Als oprichter van Internetbureau Max ben ik sinds 1996 overtuigd van de positieve invloed die het internet op het leven kan hebben. Vanuit deze overtuiging ben ik permanent op zoek naar het menselijke nut van nieuwe technologieën. Internet is voor mij als Lego waarmee eindeloos gecombineerd kan worden en out-of-the-box business doelen kunnen worden vertaald naar concrete toepassingen. Hierbij vormt de mens het startpunt.

Succes met internet bereik je door te denken als een uitgever.

- Max

Momenteel schrijf ik een blogserie over internet en het gewone leven. Maandelijks deel ik voorbeelden uit ons dagelijks leven die aangeven hoe snel het internet zich ontwikkelt en tegelijkertijd ons leven makkelijker en leuker maakt.

Contact met Max

Heb je vragen of wil je iets met me delen neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Max
Oprichter & Strateeg