Max Dammers

Max Dammers

Eigenaar & strateeg bij Internetbureau Max

Succes op internet behaal je door te denken als een uitgever, een uitspraak die je mij vaak hoort zeggen. Vanuit mijn rol als creatief directeur help ik mijn klanten te denken als een uitgever. Niet alleen bij de eerste bouw, maar ook bij regelmatige feedback vanuit de cijfers van de site.

Als oprichter van Internetbureau Max ben ik sinds 1996 overtuigd van de invloed die het internet heeft op ons leven. Vanuit deze overtuiging ben ik permanent op zoek naar het nut van nieuwe technologieën. Internet is voor mij als Lego waarmee eindeloos gecombineerd kan worden en out-of-the-box strategische doelen kunnen worden vertaald naar concrete toepassingen. Hierbij vormen de gebruikers en de achterliggende strategie altijd het uitgangspunt.

Succes op het internet bereik je door te denken als een uitgever.

- Max

Voor klanten van Internetbureau Max heet deze evenwichtsoefening MaxLab. Hierin onderzoeken wij samen met klanten het strategisch nut van nieuwe ontwikkelingen in de praktijk. Inmiddels zijn er al MaxLab projecten gedaan samen met Sanoma Digital (v/h ilse media), UMC St Radboud, Kamer van Koophandel, Interlanden en de ANWB. Hierbij is onder andere gekeken naar de mogelijkheden van mobiel internet, interactieve visualisaties en de volgende generatie van het geografische internet.

Contact met Max

Heb je vragen of wil je iets met me delen neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Max
Directeur & strateeg