Jill Verhoef

Online marketeer bij Internetbureau Max

Waar veel mensen makkelijk verdwalen in alle metingen, mogelijkheden en dashboards van online marketing voel ik me er thuis — sterker nog, het team grapt regelmatig dat ik Facebook heb ‘uitgespeeld’. Met mijn kennis van platformen zoals Google Ads, Facebook, Instagram en LinkedIn maak ik klanten beter vindbaar en help hen hun online doelen behalen.

Zorg dat je vindbaar bent!

- Jill

Sinds ik in 2016 ben gestart bij Internetbureau Max is er veel veranderd in zowel online marketing als mijn werk en daarom blijf ik bijleren, bijvoorbeeld voor de Google Ads certificaten die we nodig hebben als Google Partner. Dit doe ik allemaal voor goede resultaten en tevreden klanten, die zeker niet meer op twee handen te tellen zijn.

Ik verschijn elke dag met een glimlach op mijn werk, omdat mijn werkzaamheden afwisselend zijn, ik klanten help betere resultaten te behalen en natuurlijk het leuke team van Internetbureau Max.

Contact met Jill

Heb je vragen of wil je iets met me delen neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jill
Online Marketeer