Geertje Zwarts

Senior developer bij Internetbureau Max

Nu de mensheid informatie steeds meer op digitale wijze uitwisselt, is internet niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wat mij vooral aanspreekt is dat internet geen eenrichtingsverkeer is, maar onderdeel van het leven is geworden. Interactieve dingen als bestellen uit een webwinkel, een restaurant zoeken op een kaart, regelen van bankzaken en sociale contacten bijhouden. Gebruiksvriendelijkheid staat daarbij voorop.
Een goede website is als een visitekaartje voor je organisatie, geeft de gebruiker de juiste ervaring en biedt precies aan wat je nodig hebt.

Na mijn studie Kunstmatige Intelligentie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik via de universiteitsbibliotheek tot het ontwikkelen van websites en webapplicaties gekomen. Een vak wat inmiddels een hoge vlucht heeft genomen.

Een goede site geeft inhoud aan internet.

- Geertje

Het is steeds weer een uitdaging de applicaties duidelijk en transparant aan te bieden. Bij Max.nl bedenken we creatieve oplossingen om dit te bereiken. Daar doe ik graag aan mee!

Binnen internetbureau Max zorg ik voor de planning, ontwikkel websites en zorg dat Content Marketing gaat lopen zoals het is bedoeld.

Contact met Geertje

Heb je vragen of wil je iets met me delen neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geertje
Senior developer