Dexter

Internetlaborant- & pionier

Dexter is onze virtuele collega die alles weet over wat er speelt op het gebied van internet en internettechnologie. Hij kent de ontwikkelingen uit het verleden, weet wat er nu online speelt en kijkt met een open blik naar het internet van de toekomst.

Door te durven experimenteren met de nieuwste internettechnologie, vergaar je de kennis om altijd vooraan te staan in de wereld van het internet

- Dexter

Dexter is onze internetlaborant- en pionier; een ontdekkingsreiziger in de wereld van het internet. In zijn Maxlab onderzoekt hij samen met onze klanten de mogelijkheden van de nieuwste internettechnieken. Alle nieuwe ontdekkingen die relevant en functioneel zijn en een meerwaarde bieden voor de eindgebruiker, kunnen worden toegepast om websites volgens de meest moderne (internet)technieken te laten functioneren.

Maxlab

Bij de experimenten in het Maxlab ligt de focus altijd op het snijvlak van WordPress, marketing en het realiseren van relevantie voor de eindgebruiker. Meer over Maxlab lees je hier.

Contact met Dexter

Zoek jij een samenwerking om te experimenteren met de nieuwste internettechnologie, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.