Daan de Wilde

Privacy Officer bij Internetbureau Max

Hoewel ik opgeleid ben tot webdesigner heb ik de laatste jaren vooral ervaring opgedaan als shopmanager, teamleider en telecom engineer. Ik begeleid graag projecten en laat daarbij mensen vanuit hun talenten zo optimaal mogelijk met elkaar samenwerken. Ik zorg daarbij dat de voortgang van onze projecten continu wordt bewaakt.

Het afgelopen jaar heb ik mij  gespecialiseerd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en wat dit betekent voor ons bureau en onze klanten. Het gaat zo hard met de technologische ontwikkelingen dat ik continu uitgedaagd wordt. 

Een tevreden klant en een veilig gebruik van internet is mijn doel. Om dat te realiseren zoek ik altijd een goede balans tussen de mogelijkheden die het internet te bieden heeft en de wensen van de klant. Ik zie mijzelf daarom als de ideale verbinder.

Mijn drijfveer is altijd klanttevredenheid geweest.

- Daan

Door de juiste vragen te stellen aan onze klanten en vanuit de door hun gestelde doelen te denken, help ik bij het maken van de juiste technische keuzes. Ik weet daarnaast technologie en marketing inhoudelijk op elkaar af te stemmen. Het effect daarvan wordt permanent gemeten en bijgesteld op basis van wat we leren van de gebruikers.

Contact met Daan

Heb je vragen of wil je iets met me delen neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Daan
Privacy Officer