Angelique Vijge

Administratief medewerker bij Internetbureau Max

Goede cijfers geven een stevige basis voor elke onderneming. In het ondernemersgezin waarin ik ben opgegroeid heb ik daar al op jonge leeftijd veel over meegekregen. Met het inzicht dat de cijfers leveren weet je waar staat, maar krijg je ook inzicht in waar je naartoe wilt. Ik vind het mooi dat ik hier bij Internetbureau Max als administratief medewerker aan bij kan dragen.

Het is geweldig om te zien dat ik door mijn brede interesses breed inzetbaar ben en zo op veel aspecten van waarde kan zijn voor het team. Samen werken we zo naar resultaten waar klanten blij mee zijn.

Als duizendpoot ben ik altijd bezig om te kijken hoe ik andere mensen kan helpen.

- Angelique

Want naast administratieve zaken houdt ik me ook bezig met online marketing. Ook hierin kan ik vanuit de cijfers inzicht geven in de verloop van een campagne of het succes van een website. Om vanuit hier een vertaling te kunnen maken naar de belevingswereld van een klant interesseert me.

Contact met Angelique

Heb je vragen of wil je iets met me delen neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar 055-5270270 of via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Angelique
Administratief Medewerker