Met de lease-auto’s van XLLease kom je overal

Melanie Speek
Geplaatst op 8 april 2016

XLLease is een universele leasemaatschappij en dochteronderneming van de Autohaas groep. Dit betekent een uitgebreid merkenaanbod in leaseauto's. XLLease adviseert haar klanten met haar kwalitatieve en hoge kennis van de automotive markt. Zowel de zzp-ér, het MKB en wagenparkbeheerders zijn voor mobiliteitsvragen en leaseauto's bij XLLease aan het juiste adres.

De nieuwe website moet goed vindbaar zijn en leads genereren. Daarnaast willen we bezoekers optimaal informeren.

- Frank van Klink, Directeur XLLease

Marketing onderzoek

Voordat de site is gebouwd, hebben we op basis van een uitgebreide analyse van de zoekvolumes en de concurrentie de voorwaarden voor een succesvolle website voor XLLease bepaald. Door een uitgewerkt Internet marketing plan en een regelmatig advies op grond van rapportages uit Google Analytics wordt de site stapje bij stapje beter vindbaar in de zoekmachine.

Ook wordt de site steeds beter geoptimaliseerd om de bezoeker te helpen in hun keuze voor een mobiliteitspartner en de geschikte leaseauto. XLLease wil ook een betere conversie. Door duidelijke calls to action, maar ook door het bedrijf een gezicht te geven en de persoonlijke benadering te benadrukken, maken we het de bezoeker gemakkelijker om contact op te nemen met XLLease.

XLLease Online doelen

Online doelen behalen

Door de online strategie vast te stellen voor ontwikkeling van de website wordt een site gebouwd die online vindbaar is, conversies gegenereerd en relevant is voor de bezoeker. Vervolgens hebben we stap voor stap de vindbaarheid van de site verbeterd. Inmiddels zijn er maandelijks 2,5 keer zoveel bezoekers op de site. En hebben we zelfs 4,7 keer zoveel bezoekers die via de zoekmachine op de site komen. Door middel A/B testen verbeteren we continue de ervaring en beleving van de gebruiker.

Blijf op de hoogte!