Workshop Google Analytics

10 maart 2016: Google Analytics workshop.

Omdat we merken dat veel ondernemers geïnteresseerd zijn in internet marketing, maar niet weten waar ze moeten beginnen, hebben we bij Max besloten onze klanten te begeleiden naar meer inzicht achter de website. Met meer inzicht is het makkelijker doelstellingen te behalen en te begrijpen wat wel en niet werkt. Ook is bijna alles meetbaar, wat bijvoorbeeld weer inzicht geeft in resultaten van campagnes of andere acties. Haal meer uit je site!

Workshop Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics is het analyseprogramma dat je statistische inzichten geeft in het gedrag van verkeer op je site. Met behulp van Google Analytics beantwoord je bijna elke vraag over verkeer op je website. Omdat er enorm veel mogelijkheden zijn binnen Google Analytics, moet je je er behoorlijk in verdiepen om de relevante informatie overzichtelijk te krijgen. Daarom bieden wij tijdens een interactieve workshop de handvatten om gebruik te maken van deze ontzettende handige tool.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier rechts boven in deze pagina of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte!