Vernieuwde website Apeldoorn Direct

Max Dammers
Geplaatst op 26 oktober 2011

Apeldoorn Direct heeft een vernieuwde website. De site die door internetbureau Max is gebouwd, heeft een nieuwe look-and-feel. Het nieuws, de rubrieken en de blogs worden nu nog overzichtelijker weergegeven. Naast sport- en jeugdzaken komt er – door de samenwerking met de ZakenCourant – ook meer aandacht voor zakelijk nieuws. Daarmee ontstaat er een crossmediale kruisbestuiving.

De agenda gaat binnenkort nog een digitale upgrade krijgen. Max zal de agenda ontwikkelen en voorzien van een kaartapplicatie. Daardoor wordt het voor Apeldoorns Cultuurkwartier en het uitgaansleven interessant om van de agenda gebruik te maken. Muziek, cultuur, sport, politiek, ondernemen; voor alle aspecten van de stad is er straks ruimte in de agenda van Apeldoorn Direct.

Een vernieuwde site hoort duidelijk bij de nieuwe ambities van Apeldoorn Direct. De site is te zien op: www.apeldoorndirect.nl

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max