Samenwerking ACEC-buren Max en Dotka Data

Max Dammers
Geplaatst op 1 maart 2012

Met de verhuizing van internetbureau Max naar het ACEC Gebouw zitten we niet alleen midden in het hart van het Apeldoornse Cultuurkwartier, maar worden we ook omringd door inspirerende en creatieve ondernemers in dit gebouw. Het mooie is dan vooral dat er tussen de ondernemers een synergie ontstaat.

Zo heeft Dotka Data een mooie opdracht vergaard waarbij Max.nl de technische ondersteuning ontwikkelt. Dotka Data heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van de luchtfotografie en staat voor een betrouwbare verwerking, analyse, beheer en ontsluiting van luchtfoto’s en kaarten.

Dotka Data kan van elke plek in Nederland de laatste 200 jaar visualiseren met luchtfoto’s en kaarten, gedigitaliseerd uit de archieven van o.a. Kadaster, Bibliotheek Wageningen UR en Arcadis.

Binnenkort meer over de samenwerking tussen Dotka Data en Max.

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max