Programma WordPress Meetup Apeldoorn bekend

Max Dammers
Geplaatst op 4 april 2012

donderdag 31 mei houdt het Apeldoornse internetbureau Max in samenwerking met Karim Osman van Automattic de eerste WordPress meetup in Apeldoorn.

WordPress is een vrije weblog-software die tegenwoordig door flink wat ontwikkelaars wordt ondersteund. Dit systeem is een zogenaamd CMS (Content Management System) wat er voor zorgt dat gebruikers van websites die gebouwd zijn in WordPress, eenvoudig aan de slag kunnen. Zo kan de gebruiker makkelijk zelf de inhoud (content) van de site aanpassen, zonder dat hij of zij gebruik hoeft te maken van de diensten van het bureau dat de website heeft gebouwd.

In Apeldoorn draaien diverse sites op WordPress. Neem bijvoorbeeld sites als Apeldoorn Direct, Jazz in the Woods, Roots in the Woods, WijZijnWolf en CoffeePitch Apeldoorn.

Om beginners en gevorderden in Apeldoorn e.o. meer informatie te geven over de tal van mogelijkheden van WordPress, wordt nu speciaal een WordPress meetup georganiseerd. Liefhebbers en gebruikers van WordPress – zowel amateur als professioneel – kunnen deze avond elkaar ontmoeten, maar bovenal hun ervaring delen.

Het programma is als volgt: 19:30 uur – Opening 19:40 uur – Introductie internetbureau Max (Max Dammers – @maxnl) 19:50 uur – WordPress Hosting (Karim Osman) 20:05 uur – Maak in 3 stappen een PPC site. (Simon Vreeman – @vreeman) 20:20 uur – WordPress Beveiligen (Wendie – @dolgelukkig) 20:30 uur – Genesis Framework (Remkus de Vries – @devries) 20:45 uur – Case van Max 21:00 uur – WordPress vragenronde 21:15 uur – Borrel

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven: tot de 31e! Was je te laat voor deze WPMeetup, dan niet getreurd. Op Twitter kan je op 31 mei alles volgen via #wpm055

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max