Nidoo groeit, gemeente Oss aan boord

Max Dammers
Geplaatst op 30 januari 2012

De gemeente Oss is over de streep en zal gebruik maken van de services van Nidoo. Samen met Nidoo gaat de gemeente gezamenlijk aan de slag om de plannen omtrent woonwensen in Oss verder te updaten. De groei en het succes van Nidoo wordt hiermee aangetoond.

Nidoo brengt alle mogelijke woningbouwlocaties in beeld. Dit kaartmateriaal is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. In plaats dat voor ons wordt gedacht, kunnen we voortaan actief zelf aangeven of we een plan zien zitten en wat daar onze woonwensen zijn.

Dit kan individueel of in groepen, waardoor je meteen je eigen buren en buurt bepaalt. Kies je voor een plan in een Nidoo gemeente dan weet je zeker dat deze gemeente jouw woonwens centraal stelt.

Meer informatie: www.nidoo.nl

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max