Meer in beeld met Dotka Report

Max Dammers
Geplaatst op 11 september 2012

In opdracht van Dotka Data heeft internetbureau Max Dotka Report ontwikkeld waarin een groot aantal luchtfoto’s en kaarten van de afgelopen 200 jaar gestapeld zijn op één lokatie in Nederland. De hoogwaardig gedigitaliseerde en ingepaste opnames geven zowel overzicht als detail van de feiten.

Dotka Report kan o.a. worden toegepast bij gebiedsontwikkeling, milieu- en bodemonderzoek, archeologie en cultuurhistorie, juridische geschillen, planstudies en structuurvisies en meer.

Max heeft Dotka Report dusdanig voor Dotka Data ontwikkelt, dat Dotka Report eenvoudig te gebruiken is. Door het ingeven van bijvoorbeeld een adres of coördinaten worden alle beschikbare kaarten en luchtfoto’s van het gekozen gebied gevonden. Sommige kaarten gaan tot 200 jaar terug.

Voordelen Dotka Report zijn onder meer:

  • luchtfoto’s en kaarten digitaal
  • meer feitelijke gegevens beschikbaar
  • nauwkeurige samengesteld middels GIS-implementatie
  • levering per email binnen 15 minuten
  • betere interpretatie en analyse van lokatie
  • kwaliteit en presentatie van uw advies of project neemt toe

Resultaat: www.dotkadata.com/report

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max