Max lanceert mobiele website Apeldoorn Direct

Max Dammers
Geplaatst op 21 maart 2012

Onlangs is de mobiele website van ApeldoornDirect.nl online gegaan. Het betreft een eerste versie die gaandeweg nog meer ontwikkelingen door zal gaan maken. De mobiele site van Apeldoorn Direct is speciaal geoptimaliseerd voor gebruikers van Android en iPhone toestellen.

Het mooie aan deze mobiele website is dat de headlines overzichtelijk zijn en de inhoud duidelijk leesbaar is. Tevens is het op smartphones van Android en iPhone makkelijker geworden om te reageren op berichten.

Waar men ook is; met de mobiele website van Apeldoorn Direct kunnen inwoners van Apeldoorn (en natuurlijk daar buiten) nu overal en altijd meepraten over wat er gebeurt in de gemeente Apeldoorn.

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max