Martine de Vaan genomineerd voor ABN AMRO Duurzame 50

Wouter Dragt
Geplaatst op 30 maart 2017

Martine de Vaan van Weeting – Have a walking meeting – is genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50. Deze prestigieuze prijs beloont de persoon die over genoeg daadkracht, charisma, contacten en visie beschikt om de gebouwde omgeving te verduurzamen.

Wat is Weeting?

Weeting is een nieuwe overlegvorm voor twee tot vijf personen die wandelend overleggen. Weetings zijn vaste routes, met markante punten onderweg. Deze punten helpen bij de oriëntatie en bieden handvatten om het overleg te structureren.

Technologie verbonden aan duurzaamheid

De nominatie van De Vaan maakt ons ook trots. Samen met De Vaan mochten we werken aan de site van Weeting. Wat ons vooral trots maakt is dat we met onze technologie een bijdrage konden leveren aan het duurzame gedachtegoed van dit initiatief. Een handige tool op de website is bijvoorbeeld dat bezoekers op basis van hun locatie Weetings (routes) handige wandelroutes kunnen vinden voor hun overleg. Een volledige indruk van de website vind je hier: www.weeting.nl.

Martine de Vaan - WeetingWeeten met Martine

De Vaan is het bedenker en oprichter van Weeting. Zij gelooft dat een weeting (walking meeting) een krachtige combinatie is van meer beweging, productiever overleg, beter contact met elkaar en meer binding met de omgeving. Ze kiest daarvoor wandelvriendelijke steden die uitnodigen tot lopen. Zelf loopt De Vaan 7 km per dag zonder dat het tijd kost – door lopen te combineren met overleggen, ontmoeten en reizen. Efficiënt, constructief en gezond. En dus duurzaam.

Nominatie ABN AMRO Duurzame 50

De nominatie is een mooie erkenning voor De Vaan’s duurzame inzet, zowel met haar werk voor het Rijksvastgoedbedrijf als haar eigen initiatief Weeting. De genomineerden worden op vier onderdelen beoordeeld:

  • bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten
  • inzetten bij duurzame initiatieven,
  • actieve kennisdeling over verduurzaming
  • het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking.

Op 12 april wordt de winnaar van de ABN AMRO Duurzame 50 bekend gemaakt.

Blijf op de hoogte!

Wouter Dragt

Als professioneel designer denkt Wouter altijd net een beetje anders om zo tot een verrassend resultaat te komen. De ultieme gebruikerservaring staat bij hem altijd hoog in het vaandel. Daarom gaan zijn blogs over beleving en verleiding van de websitebezoeker.

Meer over Wouter