Leer efficiënt bloggen

Met het nieuwe link building van Google is het belangrijk dat je regelmatig een nieuwe content plaatst op je website, zodat je zowel door potentiële, nieuwe als terugkerende online bezoekers beter gevonden wordt en dat je betrokkenheid creëert. Door waardevolle informatie op je website te plaatsen zorg je voor vertrouwen van je bezoekers.

Blogs komen in alle maten en vormen voor en zijn een belangrijk onderdeel geworden binnen zowel de zakelijke als de sociale internetmarkt. Het is de ultieme manier om gratis waardevolle informatie de wereld in te verspreiden, zoals je ervaringen met een product, de service van een bedrijf of juist het op de hoogte brengen van een nieuwe dienst. Hiermee toon je je expertise aan en kom je over als een betrouwbare bron.

Boei je klanten, begin met efficiënt bloggen

Het fijne aan bloggen is dat niemand je toestemming hoeft te geven om werk te publiceren. Je kan er bij wijze van spreken vandaag nog mee beginnen! De truc is echter wel om het goed te doen, zodat je de juiste lezers aantrekt en ze genoeg boeit zodat ze terug komen voor meer.

Het is daarom handig om wat tips en trucs te krijgen van ervaren bloggers. Zodat je resultaatgericht aan de slag kan.

Onderbouwde tips

Op internet zijn veel tips over bloggen te vinden, maar welke zijn nou echt onderbouwd en welke worden vooral geroepen door mensen die er eigenlijk niet zo veel verstand van hebben?

Bij internetbureau Max maken we naast onze jarenlange ervaring op gebied van online marketing ook gebruik van een persoonlijke website analyse, waardoor we op maat adviseren hoe je met bloggen aan de slag kunt gaan om jouw doelgroep beter te bereiken.

Met een blog-workshop van Max leer je o.a.

Algemene blog tips o.a.:

  • De beste opzet van een blog
  • Hoeveelheid woordgebruik om het boeiend te houden
  • Hoe maak je een aantrekkelijke webtekst
  • Hoe deel je de tekst in met koppen en tussen-koppen.

Op maat advies o.a.:

  • Wat is je doelgroep precies
  • Hoe spreek je jouw doelgroep het beste aan
  • Over welke onderwerpen te bloggen om jouw diensten onder de aandacht te brengen.
  • Welke woorden te gebruiken voor SEO ( zoekmachine optimalisatie) om goed vindbaar te worden.
  • Hoe maak je een goede ‘Call to action’ bij je tekst
  • Hoe kun je Social media optimaal inzetten.

Meer weten?

Wil je ook beginnen met efficiënt bloggen? Wij helpen je graag op weg met onze workshop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!