Eerste WordPress MeetUp Apeldoorn @MaxNL

Max Dammers
Geplaatst op 1 juni 2012

“Een boeiende WordPress Meetup met veel verbindende werking”, zo Twittert Max Dammers, eigenaar van het Apeldoornse internetbureau Max en met Karim Osman van Automattic tevens de aanjager van de eerste WordPress Meetup in Apeldoorn. En als het aan Dammers ligt krijgt dit zeker nog een vervolg.

De aanwezige WordPress professionals, maar ook beginners kwamen overal vandaan. Vanuit het verre zuiden tot het hoge noorden, al met al waren er zo’n 25 WordPressers bij elkaar op zoek naar kennis, kunde en inspiratie. Zo werd er deze avond aandacht besteed aan o.a. hosting, beveiliging en het Genesis Framework.

Tijdens deze inspirerende avond werden ook diverse WordPress-cases onder de aandacht gebracht, waarbij de ontwikkelaars konden sparren met de aanwezigen. Zo konden vraagstukken worden voorzien van antwoord of werd de weg geboden naar deze of diegene die kon ondersteunen in verdere ontwikkelingen van WordPress en de nodige plug-ins.

Een WordPress Meetup wordt veelal georganiseerd door fans en professionals van WordPress. WordPress is een persoonlijke publicatie platform gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Veel bedrijven en particulieren gebruiken WordPress voor het bouwen van moderne websites of een eigen blog (de oorsprong van WordPress ligt in dit laatste). Niet alleen omdat daarmee hele mooie en professionele websites te creëren valt, maar ook omdat het beheer in WordPress praktisch door iedereen te doen is. WordPress heeft het gebruikersgemak hoog in het vaandel staan.

De WordPress Meetup die door Karim Osman en Max werden georganiseerd was de eerste in Apeldoorn.

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max