Dotka Shop unieke samenwerking in ACEC Gebouw

Max Dammers
Geplaatst op 15 juni 2012

Onlangs is de nieuwe webshop van Dotka Data live gegaan. Dotka Data is een Apeldoorns bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van luchtfotografie. Inmiddels beheert Dotka Data een collectie dat bestaat uit ongeveer 20 jaargangen aan luchtfoto’s en alle beschikbare topgrafische kaarten van 1798 tot 2011.

Samen met internetbureau Max heeft Dotka Data nu de webshop Dotka Shop gecreëerd waarbij het mogelijk is om deze luchtfoto’s en kaarten te vertonen op basis van een ingevoerde locatie. De webshop vertoont op basis van die locatie de beschikbare luchtfoto’s en / of kaarten. Vervolgens kunnen deze betreffende beelden in diverse formaten worden aangeschaft en afgerekend.

De ontwikkeling van de webshop is mede tot stand gekomen door een unieke samenwerking van 3 partijen in het ACEC Gebouw te Apeldoorn. Uiteraard Dotka Data zelf, vervolgens Max voor het creëren van de webshop en Atroa voor het ontwerp van de grafische schil.

Dotka Data en Max werkten al eerder samen m.b.t. een actiecampagne van het Algemeen Dagblad.

Blijf op de hoogte!

Max Dammers

Als oprichter van internetbureau Max blogt Max over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van het bureau is hij overtuigd van de positieve invloed die het internet kan hebben op ons leven. Vanuit deze overtuiging is hij permanent op zoek naar het nut van technologie. Een zoektocht waarvan hij zijn bevindingen graag met je deelt.

Meer over Max