DearBytes: voor een vrij en veilig internet

Melanie Speek
Geplaatst op 8 april 2016

DearBytes is één van de leidende IT security specialisten van Nederland en de McAfee partner. Het internet en het world wide web behoren tot de belangrijkste innovaties van de moderne tijd. Wereldwijd brengt internet mensen met elkaar in verbinding. Met alle positieve, maar ook negatieve gevolgen van dien. Voorop staat dat de vrijheden en mogelijkheden van het internet optimaal behouden blijven. De passie en drijfveer van DearBytes is om hun klanten te helpen om de controle over hun dierbare informatie te houden of te krijgen. Het bedrijf gelooft in een vrij én veilig internet en wil de negatieve aspecten verhelpen en uitbannen.

DearBytes is de autoriteit op het gebied van IT Security en de website moet dit ondersteunen en uitdragen.

- Clint van der Wal, Marketing DearBytes

DearBytes: informeren, alarmeren, oplossen

DearBytes levert diensten op het gebied van veiligheid van netwerken, e-mail en andere IT software. Om duidelijk te maken waar dit bedrijf voor staat en welke diensten en producten er zijn, krijgen deze alle aandacht in het menu. Op de homepage wordt de actieve houding van DearBytes door het blog weergegeven en is er ruimte voor veiligheidsalerts. Daarnaast biedt het bedrijf webinars en workshops aan om bedrijven te informeren over de dreigingen die er zijn en hoe men zich daar tegen kan weren.

DearBytes Optimalisatie verkeer en conversies

Optimalisatie verkeer en conversies

DearBytes is zeer actief in het genereren van relevante content. Op wekelijkse basis wordt er door de security experts een interessant blog geschreven. Daarnaast houdt DearBytes ons op de hoogte door nieuws te melden rondom product updates en te alarmeren bij dreigingen. Door de samenwerking van DearBytes en Max.nl is het organische verkeer met ruim 50% gestegen ten opzichte van de eerste maand van de nieuwe website.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het optimaliseren van de conversie. Want naast het informeren van de bezoeker is de website ook een middel om prospects te genereren. Het conversiepercentage is inmiddels met 18% gestegen bij bezoekers die via de zoekmachine op de website komen.

Blijf op de hoogte!