Hoe moet je inloggen in Google AdWords?

Melanie Koster - Speek
Geplaatst op 27 september 2012

Inloggen bij Google AdWords

Ga naar www.adwords.google.nl. Op deze pagina kun je vervolgens inloggen door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

Heb je eerder een account aangemaakt bij een Google product? Zoals Gmail of Youtube? Dan kun je met dezelfde inloggegevens inloggen bij AdWords.

Ben je al ingelogd met je Google account bijvoorbeeld via Google+ of Gmail? Dan kun je ook via die pagina naar Google AdWords.
Ga naar accountinstellingen, producten en vervolgens in het productoverzicht naar Google AdWords. En kun je direct met Google AdWords aan de slag!

Heb je nog geen Google account aangemaakt? Maak dan, via de knop ‘nu starten’ of de tekst link ‘nu aanmelden’ een Google account aan.

Google account aanmaken

Het aanmaken van een Google account bestaat uit drie stappen.

Stap 1: Selecteer of je al wel of niet gebruik maakt van een Google Service.

Selecteer: “Ik maak geen gebruik van deze andere services”. Geef een e-mailadres op en kies een sterk wachtwoord. Vul het wachtwoord nog een keer in en typ de vervormde letters over. Deze beveiliging van vervormde letters wordt captcha genoemd. Klik op “Account maken”.

Stap 2: Selecteer vervolgens het land, de tijdzone en de valuta voor je account. Klik op “Doorgaan”.

Stap 3: De verificatie van het account. Ga naar de e-mail inbox van het opgegeven e-mailadres. Bevestig je Google account door op de verificatielink in de e-mail van Google te klikken. Het account is nu geactiveerd. Met dit Google account kun je inloggen in AdWords, maar ook in andere Google producten.

Blijf op de hoogte!

Melanie Koster - Speek

Melanie is dé expert op het gebied van Online Marketing. Regelmatig blogt zij over uiteenlopende onderwerpen en nieuwste trends op dit gebied.

Meer over Melanie